Stugor och bodar

Vi fixar allt från ritning till färdig stuga i stock och trä. Allt du behöver göra är att beskriva din drömstuga eller bastu för oss, sen sköter vi resten. 

Alla våra stugor, fritidshus, bastubyggnader och bodar är tillverkade av slitstark åländsk lättimmer av högsta kvalitet från Ålands Skogsindustrier Ab. Ett hållbart och miljömedvetet val. Stocken finns i två dimensioner, välj mellan 45 mm eller 68 mm. 

Vi är flexibla och tillverkar alltid enligt dina önskemål. Kontakta oss med dina tankar och idéer så återkommer vi med en offert.

Standardmodeller

Ibland är det bråttom. Då erbjuder vi stockstugor och träbyggnader i standardmodeller som vi försöker hålla i lager för snabbast möjliga leverans. 

Alla våra stugmodeller går att anpassa efter dina önskemål. Använd stugmodellerna som inspiration eller visa bilder på stugor du gillar så fixar vi ritningarna.

I våra stugpaket ingår:

  • Tillverknings- och monteringsritningar
  • Stockleveranser – i paket eller som färdig monterad stuga med hämtning i fabriken

Grundpaketet kan du komplettera med olika tillval, som exempelvis takpaket, olika grader av isolering, spispaket, stockbyte från 45mm till 68mm, golvränna, med mera.

Alskär i grundutförande
Bastubyggnader

Bastubad hör stuglivet till och en bastu i knuttimmer är både skön att bada i och vacker att titta på. 

Special
Fritidshus och stugor

Vi bygger våra fritidshus med omsorg i knuttimmer. Enkelt att beställa och lätt att montera själv på stugtomten.

Hamnö
Bodar och förråd

Vi har bodar och förråd i storlekar från 2-20m2 när du behöver extra förvaringsutrymme. 

Dubbeldass
Utedass

Smidigt med utedass på stugan. Välj standardmodell eller skräddarsy ditt eget utedass.

Stuga byggd från Träteknik.
Hållbart och närproducerat

När vi bygger stugor, bodar, bastubyggnader och element i vår fabrik i Saltvik använder vi så långt det är möjligt trä, material och tjänster från Åland. På så sätt kan vi säkerställa bästa kvalité och samtidigt skona miljön.